Katla
_AVE2842 [www.imagesplitter.net]-1-1.jpeg

Matmeny

På kjøkkenet står kokkene og jobber med store lavasteiner, molcajeter, fra Mexico som brukes til å lage sauser. Maten er inspirert av forskjellige nasjoner, alt ettersom hvem som jobber på kjøkkenet den dagen.Vi har kokker fra både Venezuela, Panama og ØsterrikeMenyen inneholder både, shawarma og teppanyaki, fersk sjømat, «spice» og asiatiske smaker.Matmeny


Det er vanskelig å snakke om Katla og Atli Mar Yngvason uten å nevne Pjoltergeist, et av landets beste restauranter som nylig stengte dørene. Dette er Atli sin tidligere arbeidsplass hvor han lagde den maten han selv likte, alltid av de beste råvarene og ofte med asiatisk eller sør-amerikansk innflytelse. Rene smaker som er troverdige mot råvarene og en meny som endres hyppig men alltid baserer seg på havets delikatesser. Katla er en videreføring av hva Yngvason gjorde på Pjoltergeist, bare nå med mye mer plass til rådighet og høy temptatur fra åpne vedfyrte griller. På Katla er det høyt under taket og åpent kjøkken som gir gjestene en helt unik opplevelse hvor de kan følge kokkene i aksjon. 

På kjøkkenet jobber det kokker fra Venezuela, Panama og Østerrike, og menyen kan inneholde alt fra shawarma og takoyaki til grillet piggvar, grisehodetaco og kamskjell. Åtte-retteren er basert på sjømat med en fyrrig smak av chili, habanero-pepper og salsa à la minute for å holde på varmen. Hos oss kan du både bestille en set-meny på åtte retter med bordbestilling, eller droppe innom matbaren hvis du ønsker å nyte vår à la carte meny og en spicy margarita. 

Spis og vær glad!

Eksempel på vår matbarmeny kan du se her

Eksempel på vår restaurantmeny kan du se her