MATMENY
Til gjester som bestiller bord i restauranten serverer vi set-menyer.
Menyen endrer seg etter sesong og tilgang på råvarer, den inneholder alltid flere av våre signaturretter.
MENY 1100,-
Menyen kan endres fra dag til dag avhengig av de beste råvarene tilgjengelig
• Chicharron med baconmayo
• Tostada og krabbe
• Squash med smørsaus og løyrom
• Reker og steambuns med chili- og hvitløksolje
• Piggvar med nam-jim og sticky rice
• Andebryst med mexikansk mole og sellerirot
• Chili ganache med hjemmelaget smash og kokossorbet
Tilleggsrett: smeltet osteservering ( +150 kr)
Sesongmeny - 5 retters - 795 pr pers
• Chicharrón
• Blåskjell m/ chili jam
• Reker med chili&hvitløkolje og steambuns
• Oksehale m/revet potet & Szechuan
• Dessert
....
Menyen kan endres etter råvaretilgang
.....
Vi tilbyr 2 forskjellige vinmenyer for: 900,- eller 1200,- per person.